کنترل led باپلتفرم cayenne

در این آموزش قصد دریم با استفاده از پلتفرم cayenne و برد NodeMCU یک عدد LED رو خاموش و روشن کنیم .
برای این کار ابتدا کتابخونه این پلتفرم رو توی نرم افزار آردوینو اضافه میکنیم و بعد داخل سایت cayenne ثبت نام میکنیم و یک دیوایس و کلید اضافه میکنیم.بعد رمز های ساخته شده توسط پلتفرم رو وارد کرد کرده و کد رو روی برد آپلود میکنیم.
نصب کتابخانه Cayenne در نرم افزار آردوینو:
برای نصب این کتابخانه اول باید از نوار بالا وارد منو Sketch بشیم. بعد وارد قسمت include library بشیم و گزینه Manage libraries رو انتخاب کنیم .
حالا باید داخل نوار سرچ کلمه cayenne رو جستجو کنیم و بعد اخرین نسخه کتابخونه رو نصب کنیم .
ثبت نام در سایت thinger.io :
ابتدا وارد سایت thinger.io میشیم و بعد از سمت راست بالا قسمت sign up رو میزنیم و داخل صفحه جدید ایجاد شده اطلاعات کاربری رو وارد میکنیم و ثبت نام میکنیم .
اضافه کردن دیوایس :
بعد از وارد شدن به قسمت دیوایس رفته و یک دیویاس جدید اضافه کنید و برای ان ای دی و مشخصات وارد کنید.
حالا نام کاربری و ای دی دیوایس و مشخصات خواسته شده رو داخل کد وارد میکنیم .
کد نویسی :
بعد از اتمام این مراحل نوبت به کد نویسی میرسه برنامه به این شکل هست که کتابخانه پلتفرم thinger و برد esp8266 رو فرا میخونیم و بیک متغیر برای معرفی پایه ال ای دی مینویسیم و بعد نام وایفای و رمز عبور و نام کاربری ومشخصات خواسته شده رو وارد میکنیم و بعد کد های مربوط به دریافت دیتا توسط پلتفرم و کنترل ال ای دی رو مینویسیم .
#include <CayenneMQTTESP8266.h> #define CAYENNE_DEBUG #define CAYENNE_PRINT Serial int led = D1 ; char ssid[] = "SSID"; char password[]="SSID PASSWORD"; char username[] = "USER_NAME"; char mqtt_password[] = "MQTT_PASS-WORD"; char cliend_id[] = "MQTT_CLIENT ID"; void setup() { Cayenne.begin(username, mqtt_password, cliend_id, ssid, password); pinMode(led, OUTPUT); digitalWrite(led, HIGH); } void loop() { Cayenne.loop(); } CAYENNE_IN(0) { digitalWrite(led, !getValue.asInt()); }
در ابتدا کتابخانه پلتفرم cayenne رو فراخوانی میکنیم .
#include <ESP8266WiFi.h> #include <ThingerESP8266.h>
اضافه کردن داشبورد :
(بعد از آپلود کد به قسمت دیوایس رفته و اتصال رو چک میکنیم اگه برد وصل شده بود به پلتفرم به قسمت داشبورد میریم .)
7 Comments
Join the discussion and tell us your opinion.
Comments are closed.
سلام اقای اقایی زاده
خسته نباشید
خیلی عالی بود بنده همه اموزش هاتون را دنبال کردم عالی بود
چند تا سوال دارم …
۱- تفاوت پلتفرم thinger با CAYENNE چیه ؟
۲- در مورد اینترنت اشیا و بخصوص پلتفرم thinger ایا شما اموزش کامل دارید انلاین یا فروش بصورت سی دی منظورم اموزش تمام قسمت ها و منو های سایت
پلتفرم thinger .IO هست
سلام خیلی ممنون در مورد پلتفرم بستگی داره شما چه کاربرد هایی مد نظرتونه اما از لحاظ آموزش هم thinger.io و هم cayenne به صورت مجازی و حضوری آموزش داده میشه .
هر کردوم مزایا و معایب خودش رو داره معمولا افراد برای اینکه با مبحث اینترنت اشیا و پلتفرم های اینترنت اشیا بیشتر آشناییت داشته باشن با چند پلتفرم کار میکنن و آموزش اون هارو میبینن.
یک نکته ای هم هست با پلتفرم برنامه نویسی ساخته شده توسط آکادمی راحت تر میشه با پلتفرم cayenne ارتباط برقرار کرد. در آموزش ها همه چیز از صفر تا صد آموزش داده میشه پس نگران جزییات نباشید.
https://4adateam.com/4adaiot_Platform/demos/code/?lang=en
سلام ممنون از پاسخ شما
جزئیات منظورم این هست که الان مثلا تو اموزش ما اونطور که من دیدم فقط مثلا چند تا کلید باتوم ساخته میشه و میشه با کدی که تو اردینو یا nodmcu داد بشه چند تا وسیله را کنترل کرد اما اونطور که من دیدم چندین پارامتر تو هر قسمت داره که شما اصلا به اونا اشاره نکرید و نگفتین برای چه کاربردی داره
در هر صورت میخوام بدونم مثلا ایا شما تمام منو ها و پارامتر های تو thinger .IO را توصیح و اموزش میدین که چه کار بردی داره
مثلا ایا میشه از thinger .IO کار کنیم که خودمون با نوشتن کد html داخل گوشی یا خود nodmcu بتونیم چند تا رله را از طریق همون thinger .IO کنرل کرد
و نه از طریق داشبور thinger .IO
لطفا کامل تر توضیح بدید . این آموزش مربوط به کنترل یک LED توسط پلتفرم cayenne بود . داخل فیلم نمیشه تک تک کد ها رو ریز به ریز توضیح داد . اما در دوره های آموزشی آکادمی کد ها با جزییات آموزش داده میشن.
نکته بعدی برای کنترل باید وارد داشبورد بشیم . هر پلتفرم پروتکل خاص خودش رو داره. منظور شما کنترل با HTML چی هستش؟ HTML زبان برنامه نویسی سایت و صفحه وب هست.
خودتون دارید میگید thinger.io این یک پلتفرم هست اگه شما میخواین از این پلتفرم استفاده نکنید و خودتون یک صفحه وب بسازید باید وارد مبحث وب سرور بشید .
برای مشاوره میتونید با آکادمی تماس بگیرید تا راحت تر راهنماییتون کنم.
بله درسته این فقط یه پلت فرم هست .بنده منظوزم اینه که اگه من یه اپی و یا اپلیکیشن برای اندروید ساختم و مثلا چند تا کلید کنترل رله هم توش ساختم ایا از طریق این پلتفرم میتوانم با کدی که توی nodmcu نوشتم کنترل کنم …چون توسایت خارجی یه نفر همین کار را کرده بود
اون مبحث مربوط به API پلتفرم thinger.io هستش که ما در باره اون آموزشی نداریم چون خیلی به کار نمیاد . آموزش های پلتفرم به صورت مجازی هستش .
اموزش کامل مختص thinger.io به چه صورت دارین ؟ مجازی یا ضبط شده